skip to Main Content

Partners

Swedbank Finans

Swedbank finans är Sveriges absolut största aktör med lång erfarenhet inom båtfinansiering.  Tillsammans med dem erbjuder vi dig som säljare och köpare en förenklad affär med ett tryggt och professionellt bemötande genom hela processen. Vi samarbetar även med andra större banker med dess båtfinansieringar. Behöver du hjälp med att finansiera ett privatköp, kontakta oss så berättar vi mer om de mervärden vi kan erbjuda dig.

Svedea

​​​​​​​Svedea är båtförsäkringsspecialister som erbjuder särskilt anpassade försäkringar för just din båt där du kan välja mellan tre olika försäkringspaket; L,XL och XXL. Tillsammans med Svedea har vi tagit fram en förmånlig garanti för dig när du köper en begagnad båt hos oss och tecknar XXL försäkringen. På en max 10 år gammal båt kan du teckna XXL försäkringen vilket innebär att du får ett års garanti på motor, drivlina, och annan maskinell utrustning, helt kostnadsfritt. Låter det intressant? Klicka på länken (ett års garanti-länken) för att läsa mer om vår 1 års garanti eller kontakta oss på 026-195990 alternativt info@gefleyachts.se för att få mer information.

​​​​​​​Genom Svedea har vi på Gefle Yachts gått försäkringsutbildningar och är godkända via finansinspektionen för att förmedla försäkringar.

SweBoat

Vi är medlem i Sweboat som är båtbranschens riksförbund. Det innebär att vi har en ansvarsförsäkring och miljöpolicy inom företaget men också att vi följer konsumentlagarna och säljer varudeklarerade samt CE-märkta båtar.

För att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar din båt hos oss är vi även utbildade och innehar skepparexamen för att framföra båtar och skepp säkert på havet.