skip to Main Content

Om Gefle Yachts

Gefle Yachts grundandes 1999 och fanns på Fliskärsvarvet fram till 2014 då kontoret såldes. Vi fick möjlighet att bygga ett nytt flytande kontor och tillhörande visningsbrygga i centrala Gävle med närhet till tågstationen, populära promenadstråk och restauranger. Detta blev ett lyft för vår verksamhet men också för Gavleån och våra kunder.

Vi strävar efter att du som kund skall få ett seriöst och tryggt bemötande när du besöker oss. Därav jobbar vi med tidsbokade visningar av våra objekt. Ni bokar på 026-195990 eller info@gefleyachts.se.

Vi förmedlar, säljer, köper och byter in ett brett utbud av fritidsbåtar och fritidsskepp över hela Norden. Utöver dessa tjänster erbjuder vi vinterförvaring och helservicetjänster för att din båt ska få den omtanke och behandling den behöver för att behålla sitt värde, men också för att du ska få ett bekvämt båtliv. Förvaring, konservering, upptagning, tvättning, bottenmålning, installation av utrustning, polering och vaxning är några av de servicetjänster vi erbjuder dig. Båten lämnas och hämtas då på Gävle Strand alternativt överenskommelse med oss.

Med 30 års erfarenhet inom branschen och gedigen kunskap som båtmäklare kan vi ge dig en trygg båtaffär,oavsett om du är säljare eller köpare. För köpare kan vi ombesörja allt från auktoriserade besiktningar, finansiering, transporter och försäkringar till en av marknadens bästa premier. Detta kan vi göra tack vare vårt stora nätverk och kompetenta samarbetspartners. Vi säljer även ett fåtal tillbehör som båthallar och båtsläp. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.

Besök oss gärna på vår Facebook och Instagram för att hänga med oss i vardagen!