Så här går en förmedling till


En båtförmedling börjar med att du som säljare fyller i en utrustningslista 
(se dokument) vilken fungerar som ett diskussionsunderlag vad det gäller prisbild, dessutom vill vi ha möjlighet att titta på båten eller få aktuella bilder på den.

Efter att ha sett båten så diskuterar vi med dig som säljare priset på båten, i samband med prissättning dokumenteras även båtens skick i en varudeklaration, vilken även denna påverkar prissättingen. När vi kommit överens med dig så fotograferar vi båten och samlar in kompletterande uppgifter. Därefter annonserar vi din båt i medier där vi av erfarenhet vet att exponeringen är bra, bl.a. vår Hemsida, i Båtbörsen, Annonsbörsen.se/Båtbörsen.se och Båtnet.se, dessutom annonserar vi i övriga Nordiska länder samt norra Europa då främst via Boatshop24.com. Vi föredrar att båten finns på vår försäljningsbrygga, då visning och provturer blir enklare att lösa, dessutom blir chanserna till försäljning större.

När en försäljning blir aktuell så sköter vi alla kontakter med spekulanten tills att affären är löst, i det skedet kan det dock vara fördelaktigt om köpare ges möjlighet att kontakta säljaren för utbyte av information, detta sker endast dock efter säljarens medgivande.

Om vi mot förmodan inte skulle lyckas sälja din båt så kostar det dig ingenting.